Om Oss

Fully Rawsome är en hälsokost grossist med kosttillskott och ekologiska livsmedel, samt en plattform som ebjuder kunskap och inspiration om hälsa och välmående genom hälsokost, rawfood, yoga, meditation och livsstil.

Som varumärke har Fully Rawsome idag mer än 300 produkter med fokus på kvalitet och förmågan att erbjuda de bästa möjliga priserna utan att kompromissa på kvaliteten. Med vårt breda och välsorterat sortiment av naturliga och ekologiska produkter vill vi göra hälsokost tillgängligt för alla.

Vår vision är att uppmuntra människor att ta ansvar för sitt liv och leva hälsosamt och medvetet.

Fully Rawsome är en livsstil där man kan må bra och fortsätta förbättra sin balans med kropp och själ. Detta för att uppleva livet fullt ut och att utveckla ens potential.

Vi vill också att vår jord mår bra och att man lever i harmoni med sig själv och världen. Vi väljer de leverantörer som respekterar detta och jobbar etiskt så att vi tillsammans bidrar rätt till samhället och lämnar gröna fotspår.

Allt började med att Shantimaya Jammoul startade Bliss Cafe år 2012. Bliss Cafe är Stockholms första rawfood veganska cafe och yoga- och meditationscenter. Cafet har under åren utvecklats till att även ha en hälsokostbutik.

Shantimaya, som är utbildad och certifierad i kost och näring, yoga och meditation, homeopati och ekonomi. Han är rawfood kocken till Bliss Cafe, grundaren av Fully Rawsome och författaren till de två böckerna; Kitchen of Love och Fully Rawsome. Hans förmåga att erbjuda hälsosam mat som smakar gott inspirerar många att äta hälsosmart.

Fully Rawsome är stolt över att vara certifierad för sin ekologiska produktion.
Tryck på länken nedanför för att ladda ner certifikatet.
Certifikat Beredning Förädling Livsmedel EU 2019

Fully Rawsome Stockholm AB org.nr. 559202-5083.